Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set

Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,500 Lekë

Kapëse dhe skrunchie është gjithçka që ju nevojitet kur stiloni flokët në kushte shtëpie.

Seti përfshin:  4 kapëse për baluket , 3 skrunchis super të buta prej sateni dhe 3 kapëse flokësh për ta bërë stilimin e flokëve të thjeshtë dhe komod.

  Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set
  Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set
  Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set
  Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set
  Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set
  Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery