Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Hair Oil Applicator

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë
Aplikuesi i vajit të flokëve  është një mjet revolucionar dhe i domosdoshëm në rutinën tuaj. Kjo pajisje e kombinuar me kokën e një krehëri mundëson që të përhapni në mënyrë të njëtrajtshme vajin ose serumin tuaj të flokëve. Dhëmbët e krehërit janë të dizajnuar për të shpërndarë në mënyrë të barabartë vajin e flokëve në të gjithë skalpin tuaj, duke siguruar që çdo pjesë e flokëve  të marrë trajtimin ushqyes që meriton.  Aplikuesi i Vajit  është një domosdoshmëri për ata që kërkojnë një mënyrë të thjeshtë për të lartësuar rutinën e tyre të përkujdesit të flokëve, duke siguruar një përvojë të ngjashme me sallonet e bukurisë por në komoditetin e shtëpisë tuaj.
1. Përdorimi

Mbusheni shishen me vaj ose serum sipas dëshirës tuaj në kapacitetin e dëshiruar.
Sigurojeni kapakun mbi shish
Kthejeni shishen dhe kaloni krehin nëpër skalpin e kokës, duke e shtrydhur pak shishen për ta shpërndarë produktin nëse është e nevojshme

  Brushworks Hair Oil Applicator
  Brushworks Hair Oil Applicator
  Brushworks Hair Oil Applicator
  Brushworks Hair Oil Applicator

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery