Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks HD 4 Piece Combination Tweezer Set – Black

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Ky set përmban katër versione të ndryshëm piskatoresh duke i bërë ato ideale për formësimin e vetullave, heqjen e qimeve të imta dhe trajtimin e qimeve të rrënjosura.
  Brushworks HD 4 Piece Combination Tweezer Set – Black
  Brushworks HD 4 Piece Combination Tweezer Set – Black
  Brushworks HD 4 Piece Combination Tweezer Set – Black

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery