Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks HD The Complete Complexion & Contouring Sponge Set

Çmimi fillestar
1,300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,300 Lekë

Tre sfungjerë ultra të butë, rezistent  dhe pa lateks në madhësi të ndryshme që garantojnë makup të përkryer. Përdoren lehtësisht për përzierjen e produkteve të lëngshme, pluhur dhe krem ​​në lëkurë. 

 

 

  Brushworks HD The Complete Complexion & Contouring Sponge Set
  Brushworks HD The Complete Complexion & Contouring Sponge Set
  Brushworks HD The Complete Complexion & Contouring Sponge Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery