Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks HD Complexion Sponge Duo 2 Pack

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë
Përhapeni fondatinën tuaj në përsosmëri me sfungjerët Brushworks Complexion. Ky sfungjer ultra i butë, rezistent ndaj faktorëve të jashtëmdhe i ndjeshëm me lëkurën tuajdo t'ju lejojë të krijoni një bazë të përsosur dhe pa vija çdo herë. Ky sfungjer i gjithanshëm mund të përdoret për të aplikuar produkte të lëngshme dhe pluhur.
Për përhapje më të lehtë, përdorni sfungjerin të lagur.
  Brushworks HD Complexion Sponge Duo 2 Pack
  Brushworks HD Complexion Sponge Duo 2 Pack
  Brushworks HD Complexion Sponge Duo 2 Pack
  Brushworks HD Complexion Sponge Duo 2 Pack
  Brushworks HD Complexion Sponge Duo 2 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery