Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks HD Definer Complexion Sponge

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Brushworks HD Definer Complexion Sponge është një sfungjerë për përhapjen e makeupit, që ndihmon me definimin perfekt të fytyrës në saj të formë së tij komplekse. Ai është ideal për krijimn e kontureve të rregullta dhe tepër i lehtë në përdorim duke e lehtësuar procesin e grimit edhe për amatorët. 
1. Përdorimi

Lageni me ujë dhe shtrydheni fort pëpara përdorimit.
Përdorni pjesën e sheshtë për aplikim më të lehtë të fondatinës dhe korrektorit, ndërsa cepat e ngushtë për theksimin e kontureve.

  Brushworks HD Definer Complexion Sponge
  Brushworks HD Definer Complexion Sponge
  Brushworks HD Definer Complexion Sponge

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery