Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks HD Eye & Brow Set

Çmimi fillestar
2,800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,800 Lekë

Ky set furçash premium prej gjashtë pjesësh përmban mjetet thelbësore të grimit të syve për të kompletuar kompletin tuaj të grimit.

Nga grimi i thjeshtë, i përditshëm i syve deri tek dukjet e guximshme dhe intensive, ky komplet përmban çdo furçë për sy që do t'ju nevojitet për të definuar syte tuaj, për të ftheksuar tiparet dhe për të krijuar pamjet tuaja të preferuara të syve dhe vetullave. Me doreza të gjata lehtësisht të përdorshme dhe me fibra sintetike të buta luksoze - të përshtatshme për tekstura të lëngshme, xhel, krem dhe pluhur - ju mund të krijoni pamje të persosura të syve me lehtësi.


  Brushworks HD Eye & Brow Set
  Brushworks HD Eye & Brow Set
  Brushworks HD Eye & Brow Set
  Brushworks HD Eye & Brow Set
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery