Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks HD Heating & Cooling Eye Mask

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

Një maskë për sytë që mund të ngrohet ose ftohet.                                                           Sillni spa-në në shtëpi me maskën HD Heating & Cooling Eye të Brushworks. Kjo maskë është e mbushur me kokrra xhelelatine të cilat mund të ngrohen dhe ftohen për të freskuar dhe rigjallëruar zonen e  syve. E përkryer për trajtimin e syve të fryrë, dhimbjes së kokës, syve të lodhur, kjo maskë është trajtimi terapeutik për të cilin sytë tuaj kanë nevojë pas një dite të gjatë.

1. Përdorimi

Lëreni paraprakisht për disa minuta në frigorifer përpara përdorimit, nëse dëshironi ta përdorni të ftohtë ose lëreni paraprakisht për disa minuta në ujë jo shumë të nxehtë nëse doni ta përdorni të ngrohtë.
Pas këtij procesi vendoseni në zonën e syve dhe qëndroni të shtrirë.

  Brushworks HD Heating & Cooling Eye Mask
  Brushworks HD Heating & Cooling Eye Mask
  Brushworks HD Heating & Cooling Eye Mask
  Brushworks HD Heating & Cooling Eye Mask

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery