Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks HD Jade Roller

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Një rul me gur nefriti i përdorshëm nga të dyja anët.

Çojeni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën në nivel tjetër me rulën e Jade të Brushworks HD. Ky masazhues i fytyrës është mjeti ideal për të ndihmuar në zbutjen e tensionit në fytyrë, si dhe për të ndihmuar drenimin limfatik. Ideale për aplikimin e serumeve, hidratuesve dhe esencës së maskës së fytyrës në lëkurë, ky është mjeti që ju nevojitet.

  Brushworks HD Jade Roller
  Brushworks HD Jade Roller
  Brushworks HD Jade Roller
  Brushworks HD Jade Roller

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery