Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks HD Makeup Remover Cloth

Çmimi fillestar
300 Lekë
Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi i ulur
300 Lekë
Brushworks HD Makeup Remover Cloth e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, e përbërë nga 100 % pambuk, heqë të gjitha mbetjet e make-up-it, duke përfshirë  edhe formulat e papërshkueshme nga uji.
1. Përdorimi

Përdoreni në vend të cotton pads duke e lagur me uji micellar apo uji dhe larësin tuaj të zakonshëm.

  Brushworks HD Makeup Remover Cloth
  Brushworks HD Makeup Remover Cloth
  Brushworks HD Makeup Remover Cloth
  Brushworks HD Makeup Remover Cloth

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery