Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks HD Midi Blender Sponge Set

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Sfungjerë të krijuar nga material jo latex,  janë shumë të butë me elasticitet të lartë, pa aromë, reduktojnë alergjitë dhe janë të lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.
Mund t'i përdorni për të përhapur fondatinen, BB cream, powder, concealer etj, të lagur ose të thatë. Secili sfungjer ka forma të ndryshme që ju ndihmojnë që të realizoni nje full makeup te plotë
1. Përdorimi

Nëse do të aplikoni produkte të lëngshme, lagini dhe shtrydhini fort përpara përdorimit. Për produkte pluhur, përdorini të thatë.

  Brushworks HD Midi Blender Sponge Set
  Brushworks HD Midi Blender Sponge Set
  Brushworks HD Midi Blender Sponge Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery