Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks HD Multi Tasking Complexion Sponge

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë
Sfungjer i formuar në mënyrë ergonomike për të aplikuar, përzier dhe konturuar sipas dëshirës dhe nevojave tuaja. Sfungjeri i butë, rezistent ndaj nehtësisë dhe pa lateks është i përsosur për aplikimin e produkteve likuide , kremoze apo pluhur. Ideal për t'u përshtatur në të gjitha  zonat e fytyrës suaj madje edhe rreth hundës dhe syve. Sfungjer thith produkt aq sa është e nevojshme , pa e shpërdoruar atë,  dhe mundëson përhapje të njëtrajtshme krijuar probleme me lëkurën.
1. Përdorimi

Për rezultate më të kënaqshme, përdoreni të lagur përpara aplikimit të produkteve likuide.

  Brushworks HD Multi Tasking Complexion Sponge
  Brushworks HD Multi Tasking Complexion Sponge
  Brushworks HD Multi Tasking Complexion Sponge
  Brushworks HD Multi Tasking Complexion Sponge

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery