Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks HD Perfume Travel Atomiser

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi i ulur
900 Lekë

Mbajtës parfumi për udhëtime.

Sekreti se si të mbani aromën tuaj të preferuar kudo me vete. Me ndërtimin e tij kompakt dhe të lehtë, Brushworks HD Parfume Travel Atomiser ju lejon të mbani parfumin tuaj kudo që të shkoni, duke siguruar që të mos humbisni aromën apo cilësinë e tij. Kapaciteti i tij prej 4 ml është i barabartë me 50 spërkatje, gjë që ju siguron të keni mjaft parfum për të përdorur gjatë udhëtimeve tuaja. Brushworks HD Parfumi Travel Atomiser është i përshtatshëm për tu mbajtur lehtësisht në çantën ose xhepin tuaj. Pavarësisht se ku ndodheni ky produkt siguron që të jeni gjithmonë të rrethuar nga aroma juaj e zgjedhur.

1. Përdorimi

Hiqni kokën sprucuese të parfumit tuaj, vendosni sipër tij fundin e shishes së vogël dhe presojeni derisa ajo të mbushet.

  Brushworks HD Perfume Travel Atomiser
  Brushworks HD Perfume Travel Atomiser
  Brushworks HD Perfume Travel Atomiser
  Brushworks HD Perfume Travel Atomiser
  Brushworks HD Perfume Travel Atomiser
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery