Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks HD Reusable Makeup Remover Pads (Pack of 3)

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Disketa pambuku për të pastruar grimin.

Pastroni dhe freskoni butësisht lëkurën tuaj me disketa të ripërdorshme për heqjen e grimit! Kjo paketë me  tre copa prej pambuku,  jo vetëm që heq makeup-in dhe papastërtinë, por secila prej tyre mund të zëvendësojë gjithsej 1500 pako njëpërdorimshe cotton pads-ash të zakonshëm duke mundësuar jo vetëm të pastroni lëkurën tuaj në mënyrë të shëndetshme por të mbroni edhe mjedisin!


1. Përdorimi

Përdoreni me çdo produkt për heqjen e grimit dhe masazhojeni butësisht mbi fytyrën tuaj derisa të pastrohet plotësisht. Pas çdo përdorimi, lani me sapun ose pastrues dhe copat dhe i varni për t'u tharë. Mund të lahen në lavatrice një herë në javë.

  Brushworks HD Reusable Makeup Remover Pads (Pack of 3)
  Brushworks HD Reusable Makeup Remover Pads (Pack of 3)
  Brushworks HD Reusable Makeup Remover Pads (Pack of 3)
  Brushworks HD Reusable Makeup Remover Pads (Pack of 3)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery