Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Ultimate Complexion Sponge Set 6 pcs

Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,500 Lekë

Një set i përbërë me 6 sfungjerë makeupi.

Sfungjerët kanë diversitet formash  dhe përmasash për tu pershatur sa më mirë me cdo pjesë të fytyrës suaj. Kanë një material tepër të butë  dhe delikat për të pasur një ndjesi sa më relaksuese në lëkurë. Nuk  thithin aspak produkt dhe mundësojnë një përhapje të njëtrajtshme në gjithë fytyrën.

 

  Brushworks Ultimate Complexion Sponge Set 6 pcs
  Brushworks Ultimate Complexion Sponge Set 6 pcs
  Brushworks Ultimate Complexion Sponge Set 6 pcs

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery