Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks HD Ultimate Makeup Brush Set 8 pcs

Çmimi fillestar
3,300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
3,300 Lekë
Një set me tetë furça për grimin e fytyrës.

Pasuroni koleksionin tuaj të furçave me setin e furçave të grimit Brushworks HD Ultimate. Me tetë furça super të buta për fytyrën, për aplikim të përsosur të grimit, ky set është dhurata perfekte për çdo adhurues të grimit (ose veten) për aplikimin pa mundim të produkteve tuaja të preferuara, qofshin ato të lëngshme, krem apo pluhur. Secila furcë ka madhësi të ndryshme që mund të përdoren për funksione të ndryshme dhe lehtësisht të përshtatshme me cdo pjesë të fytyrës suaj.
  Brushworks HD Ultimate Makeup Brush Set 8 pcs
  Brushworks HD Ultimate Makeup Brush Set 8 pcs
  Brushworks HD Ultimate Makeup Brush Set 8 pcs
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery