Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Heatless Curler

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Set për stilimin e kacurrelave pa përdorur nxehtësi. 

Zgjidhja përfundimtare për arritjen e kaçurrelave mahnitëse, pa përdoru nxehtësi, duke i mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe të mbrojtur .Me një Scrunchie që krijon onde ose kaçurrela të qëndrueshme në flokët tuaj gjatë natës, ju do të zgjoheni me flokë të rregullt dhe të stiluar si në sallon

 Ky set ofron një stilim pa nxehtësi dhe pa dëmtime për të arritur kaçurrela të mrekullueshme, me pamje natyrale, perfekte për ata që duan të minimizojnë ekspozimin ndaj nxehtësisë dhe të ruajnë të shëndetshëm flokët e tyre! 

  Brushworks Heatless Curler
  Brushworks Heatless Curler
  Brushworks Heatless Curler
  Brushworks Heatless Curler
  Brushworks Heatless Curler
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery