Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks Heatless Curling Scrunchie

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

Brushworks Heatless Curling Scrunchie është  aksesor inovativ për të krijuar kaçurrela mahnitëse pa pasur nevojë për mjete të dëmshme që stilojnë me nxehtësi  flokun tuaj. I përbërë nga saten super i butë ndihmon në mbrojtjen e flokëve tuaj nga dëmtimi, tharja dhe krijimi i majave dyshe. 

  Brushworks Heatless Curling Scrunchie
  Brushworks Heatless Curling Scrunchie
  Brushworks Heatless Curling Scrunchie
  Brushworks Heatless Curling Scrunchie
  Brushworks Heatless Curling Scrunchie
  Brushworks Heatless Curling Scrunchie

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery