Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Heatless Hair Curling Set

Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,500 Lekë

Set për stilimin e kacurrelave pa përdorur nxehtësi. 

Zgjidhja përfundimtare për arritjen e kaçurrelave mahnitëse, pa përdoru nxehtësi, duke i mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe të mbrojtur. Ky set përfshin një skrunchi  për kaçurrela  dhe një krehër  të projektuar posaçërisht për të ndarë kacurrelat, duke ju lejuar të krijoni dhe mbani kaçurrela të bukura pa pasur nevojë për mjete të dëmshme për stilimin e tyre. Me një Scrunchie që krijon onde ose kaçurrela të qëndrueshme në flokët tuaj gjatë natës, ju do të zgjoheni me flokë të rregullt dhe të stiluar si në sallon. Krehëri shoqërues i kaçurrelave është projektuar për stilim të lehtë dhe efikas, duke ju lejuar të ndani kaçurrelat ose ondet tuaja sipas dëshirës. Ky set ofron një stilim pa nxehtësi dhe pa dëmtime për të arritur kaçurrela të mrekullueshme, me pamje natyrale, perfekte për ata që duan të minimizojnë ekspozimin ndaj nxehtësisë dhe të ruajnë të shëndetshëm flokët e tyre! 

  Brushworks Heatless Hair Curling Set
  Brushworks Heatless Hair Curling Set
  Brushworks Heatless Hair Curling Set
  Brushworks Heatless Hair Curling Set
  Brushworks Heatless Hair Curling Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery