Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Highlight & Contour Brush

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë
Një furçë makeupi dy në një.

Shtojini definim dhe shkëlqim pamjes suaj me furcen nga Brushworks Highlight & Contour. Kjo furçë e fytyrës me dy skaje është aksesori ideal për të kompletuar pamjen tuaj të grimit. Përdorni njërën anë për të krijuar konture dhe definim me pudrën tuaj të preferuar në pikat e larta të fytyrës, ndërsa anën tjetër për ti dhënë shkëlqim dhe dritë gjithë pamjes suaj. I përshtatshëm për përdorim si me produkte të lëngshme ashtu edhe me pluhur.
  Brushworks Highlight & Contour Brush
  Brushworks Highlight & Contour Brush
  Brushworks Highlight & Contour Brush
  Brushworks Highlight & Contour Brush
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery