Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Jade Roller & Globe Set

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Set me dy rula me gur nefriti. 

Çojeni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën në nivel tjetër me setin e Jade të Brushworks HD. Këta masazhues të fytyrës janë mjeti ideal për të ndihmuar në zbutjen e tensionit në fytyrë, si dhe për të ndihmuar drenimin limfatik. Ideale për aplikimin e serumeve, hidratuesve dhe esencës së maskës së fytyrës në lëkurë, ky është mjeti që ju nevojitet. Ruli i madh mund të përdoret në gjithë fytyrën ndërsa i vogli në pjesë më delikate si zona e syve.

  Brushworks Jade Roller & Globe Set
  Brushworks Jade Roller & Globe Set
  Brushworks Jade Roller & Globe Set
  Brushworks Jade Roller & Globe Set
  Brushworks Jade Roller & Globe Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery