Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks Lash Applicator & Curler

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë

 Set për qerpikët.

 Seti përmban:                                                                                                                         - Kthyes qerpikësh,                                                                                                                       i cili ju lejon të lakoni butësisht qerpikët, në mënyrë që të mund të përfitoni volumin,       gjatësinë dhe dendësinë e qerpikëve tuaj natyralë.                                                                 - Aplikues qerpikësh fals,                                                                                                             i cili ju ndihmon të vendosni qerpikët tuaj të preferuar fare thjeshtë dhe pa humbur kohë.

 

 

  Brushworks Lash Applicator & Curler
  Brushworks Lash Applicator & Curler
  Brushworks Lash Applicator & Curler
  Brushworks Lash Applicator & Curler
  Brushworks Lash Applicator & Curler
  Brushworks Lash Applicator & Curler
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery