Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë
Një set për pastrimin e fytyës me furcë dhe shirit koke.

Lëkura me shkëlqim, rrezatues dhe e pastër fillon me furçën dhe shiritin e kokës për pastrimin e fytyrës  të Brushworks. Ky set prej dy pjesësh përmban një furçë të butë për pastrimin e fytyrës që eksfolion butësisht lëkurën për një rezultat të pastër dhe të lëmuar, plus një shirit elastik të kokës për t'i mbajtur flokët tuaj larg fytyrës gjatë rutinës suaj.
  Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband
  Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband
  Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband
  Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband
  Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery