Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Luxury Hair Towels - 2 Pack

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Brushworks Luxury Hair Towels, aksesori më i mirë për rutinën tuaj të kujdesit për flokët. Të dizajnuara me nga mikrofibër me cilësi të lartë peshqirët sigurojnë absorbueshmëri maksimale dhe mbrojtur floket.

Peshqirët normal janë të rëndë, tërheqin flokët duke i këputur dhe shkulur, prandaj Brushworks ka dizenjuar këtë model që është i lehtë dhe nuk dëmton aspak flokun tuaj . Materiali mikrofiber thith shpejt lagështinë e tepërt, duke reduktuar ndjeshëm kohën e tharjes. Kjo do të thotë më pak ekspozim ndaj nxehtësisë dhe reduktim të dëmtimit të flokëve, duke i lënë flokët tuaj  më të shëndetshëm. Pavarësisht nëse keni flokë të gjatë, të shkurtër, të trashë apo të hollë, këta peshqir janë të përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve!

  Brushworks Luxury Hair Towels - 2 Pack
  Brushworks Luxury Hair Towels - 2 Pack
  Brushworks Luxury Hair Towels - 2 Pack
  Brushworks Luxury Hair Towels - 2 Pack
  Brushworks Luxury Hair Towels - 2 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery