Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Luxury Refresh Set 3 pcs

Çmimi fillestar
1,700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,700 Lekë

3 Aksesorët që ju duhen për ta lehtësuar sa më shumë rutinën tuaj të kujdesit ndaj fytyrës ose aplikimin e makeup-it. 

Seti përmban:                                                                                                                        Shirit koke                                                                                                                            Copë 100 % pambuk që pastron dhe largon makeup-in                                                    Peshqir për tharjen e  flokëve .

  Brushworks Luxury Refresh Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Refresh Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Refresh Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Refresh Set 3 pcs

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery