Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Makeup Sponge Shield

Çmimi fillestar
400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
400 Lekë

Kjo "kase"  sfungjeri  e krijuar për tu marrë me vete kudo.

Një zgjidhje elegante për të mbajtur sfungjerët tuaj të grimit të pastër dhe duke ju ruajtur atyre  formën perfekte.

Dizajni i tij me hapsira lejon kalimin e ajrit që sfungjerët tuaj të thahen shpejt dhe në mënyrë higjienike pas çdo përdorimi, duke kufizuar akumulimin e baktereve.

Përmasat e tij kompakte bëjnë  që të mbahet kudo me vete edhe në çantë.

  Brushworks Makeup Sponge Shield
  Brushworks Makeup Sponge Shield
  Brushworks Makeup Sponge Shield
  Brushworks Makeup Sponge Shield
  Brushworks Makeup Sponge Shield

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery