Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Massaging Body Roller

Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,500 Lekë

Rul masazhuese për trupin. 

Trajtojeni trupin tuaj me delikatesë me rulin masazhues të trupit Brushworks. I krijuar për të imituar ndjesinë e relaksit të një masazhi profesional, ky mjet bukurie i domosdoshëm relakson muskujt, përmirëson qarkullimin në indet e trupit për të reduktuar celulitin dhe stimulon qarkullimin e gjakut dhe limfës, në mënyrë që të dukeni dhe të ndiheni mirë brenda dhe jashtë. Brushworks Massaging Body Roller është një mjet i gjithanshëm dhe terapeutik i krijuar për të ofruar relaksim dhe lehtësim tensioni për të gjithë trupin tuaj. Ky rul përmban një dizajn të vogël në formë cilindrike me sipërfaqe me teksturë, të konturuara që janë të ndara në mënyrë të barabartë. Mund të përdoret në pjesë të ndryshme të trupit duke përfshirë shpinën, shpatullat, krahët, këmbët dhe qafën. Rrotullimi i masazhuesit mbi trupin tuaj ofron një përvojë qetësuese dhe gjallëruese të masazhit, duke promovuar relaksim dhe mirëqenie.

  Brushworks Massaging Body Roller
  Brushworks Massaging Body Roller
  Brushworks Massaging Body Roller
  Brushworks Massaging Body Roller
  Brushworks Massaging Body Roller

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery