Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Microfibre Hair Scrunchies 2 Pack

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë
Scrunches me mikrofibra për të thithur lagështinë dhe për të shmangur keputjen.
Zvogëloni kohën e tharjes së flokëve me Brushworks Microfibre Hair Scrunchies. Lëreni që materiali ultra i butë, i ngjashëm me peshqirin, të thithë butësisht lagështinë e tepërt dhe t'i mbajë flokët jashtë fytyrës tuaj ndërsa kryeni rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës. Kënaquni me rehati maksimale në ditën e larjes së flokëve, minimizoni dëmtimin, zvogëloni këputjen dhe thani flokët tuaj në mënyrë natyrale me lehtësi. Përfitoni flokë të shëndetshëm duke zëvendësuar tharjen tuaj të zakonshme me peshqir me skrunchie me mikrofibër shumë absorbues!
  Brushworks Microfibre Hair Scrunchies 2 Pack
  Brushworks Microfibre Hair Scrunchies 2 Pack
  Brushworks Microfibre Hair Scrunchies 2 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery