Shko te informacioni mbi produktin
1 6
 • Play video

Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

Jeni të lodhur nga uji që ju pikon nëpër krahë kur lani fytyrën? Atëherë keni nevojë për shiritat e dorës Brushworks me mikrofibër ! Këto shirita janë të përbërë nga mikrofibra me cilësi të lartë të krijuar për të thithur ujin dhe për të parandaluar që ai të pikojë në krahët tuaj. Mikrofibra është tepër e butë , duke e bërë atë të përshtatshme edhe për lëkurat e ndjeshme .Larja e fytyrës do kthehet në argëtim sepse mund të lëvizni duart lirshëm pa u stresuar.

1. Përdorimi

Thjesht vendosini shiritat në kyçet e dorës përpara se të lani fytyrën.

  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands
  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands
  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands
  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands
  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery