Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands (4 pcs)

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Jeni të lodhur nga uji që ju pikon nëpër krahë kur lani fytyrën? Atëherë keni nevojë për shiritat e dorës Brushworks me mikrofibër ! Këto shirita janë të përbërë nga mikrofibra me cilësi të lartë të krijuar për të thithur ujin dhe për të parandaluar që ai të pikojë në krahët tuaj. Mikrofibra është tepër e butë , duke e bërë atë të përshtatshme edhe për lëkurat e ndjeshme .Larja e fytyrës do kthehet në argëtim sepse mund të lëvizni duart lirshëm pa u stresuar.
1. Përdorimi


Thjesht vendosini shiritat në kyçet e dorës përpara se të lani fytyrën.

2. Përbërësit

100 % microfiber

  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands (4 pcs)
  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands (4 pcs)
  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands (4 pcs)
  Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands (4 pcs)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery