Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Mini Pillow Puffs – 6 Pack

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Sfumo produktet në lëkurë me lehtësi duke përdorur brushworks Triangle Powder Puff Duo.
Ideale për aplikimin e pudres, këta mini sfungjere ofrojnë rezultate të qëndrueshme dhe pamje të përsosur duke e fiksuar në vend pamjen tuaj. Sfungjerët  mund të përdoren për të arritur zonat më të vogla të fytyrës, si poshtë syve, por janë të përsosur edhe  për të zbutur dhe lëmuar dukshëm gjithë sipërfaqen e lëkurës suaj .
  Brushworks Mini Pillow Puffs – 6 Pack
  Brushworks Mini Pillow Puffs – 6 Pack
  Brushworks Mini Pillow Puffs – 6 Pack
  Brushworks Mini Pillow Puffs – 6 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery