Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Nail Pamper Set

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Set për përkujdesin e thonjve. 

Prisini, formësoni dhe pastroni thonjtë tuaj për një pamje më të rregullt, me këtë set prej 4 aksesorësh , i cili përfshin një palë gërshërë, një shtytës kutikulash një prerëse thonjsh dhe një lim të përdorshme nga të dyja anët.

  Brushworks Nail Pamper Set
  Brushworks Nail Pamper Set
  Brushworks Nail Pamper Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery