Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks No. 1 Foundation Brush

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë

Furca Brushworks nr. 1, mjeti juaj i nevojshëm për të arritur një bazë të përsosur të makeup-it tuaj lehtësisht . E krijuar saktësi dhe përsosmëri, projektuar për të siguruar një aplikim pa probleme të produkteve likuide. 

  Brushworks No. 1 Foundation Brush
  Brushworks No. 1 Foundation Brush
  Brushworks No. 1 Foundation Brush
  Brushworks No. 1 Foundation Brush
  Brushworks No. 1 Foundation Brush
  Brushworks No. 1 Foundation Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery