Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks No. 10 Bronzer Brush

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

No. 10 Bronzer Brush një furçë e domosdoshme në koleksionin tuaj të grimit për të arritur një fytyre rrezatuese dhe si të nxirë nga dielli.Qimet janë tepër te buta , duke ofruar aplikim e duhur te produkteve.

  Brushworks No. 10 Bronzer Brush
  Brushworks No. 10 Bronzer Brush
  Brushworks No. 10 Bronzer Brush
  Brushworks No. 10 Bronzer Brush
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery