Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks No. 11 Flat Top Contour Brush

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë
Brushworks Nr. 11 Furça e sheshtë,  jfurca qe ju duhet për të arritur një pamje të skalitur pa të meta. E krijuar për të përzier pa mundim kremin dhe produktet e lëngshme, kjo furçë transformon aplikimin tuaj të konturit, duke siguruar një përfundim të përsosur.
  Brushworks No. 11 Flat Top Contour Brush
  Brushworks No. 11 Flat Top Contour Brush
  Brushworks No. 11 Flat Top Contour Brush
  Brushworks No. 11 Flat Top Contour Brush
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery