Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks No. 12 Blush Brush

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë
Brushworks Nr. 12 Blush Brush, një furce e domosdoshme e krijuar për saktësi dhe përsosmëri. Kjo furçë e gjithanshme ju mundëson të aplikoni dhe përzieni pa probleme blushin ne trajte kremi, lëngshme dhe pluhur, duke ju lejuar të arrini pa mundim ngjyrën e dëshiruar në faqet tuaja.
  Brushworks No. 12 Blush Brush
  Brushworks No. 12 Blush Brush
  Brushworks No. 12 Blush Brush
  Brushworks No. 12 Blush Brush
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery