Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks No. 2 Buffing Foundation Brush

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Furça NO.2 Buffing Foundation Brush

është projektuar për të qene ne rutinën tuaj të grimit duke aplikuar me delikatesë produkte krem apo ​​dhe të lëngshme, duke siguruar një grim të përsosur dhe rrezatues çdo herë.

  Brushworks No. 2 Buffing Foundation Brush
  Brushworks No. 2 Buffing Foundation Brush
  Brushworks No. 2 Buffing Foundation Brush
  Brushworks No. 2 Buffing Foundation Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery