Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks No. 5 Powder Brush

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Brushworks No. 5 Powder Brush furca qe ju duhet për të arritur lehtësisht një bazë të vendosur pa defekte.

Kjo furçë blushi shpërndan dhe përzien pa mundim produktet pluhur, duke siguruar një përfundim me shkelqim dhe te sfumuar sic duhet.

  Brushworks No. 5 Powder Brush
  Brushworks No. 5 Powder Brush
  Brushworks No. 5 Powder Brush
  Brushworks No. 5 Powder Brush
  Brushworks No. 5 Powder Brush
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery