Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks No. 6 Double Ended Powder and Buff Brush

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

Nje furce 2 në 1 është projektuar dhe komoditet, duke kombinuar një furçë pluhuri dhe një furçë aplikim të qetë dhe përzierje pa mundim të produkteve tuaja të preferuara të pluhurit, lëng dhe krem. Nëse nëse jeni në shtëpi ose në lëvizje, kjo furçë është shoku juaj që ka bërë një përfundim të tillë.

Me qime sintetike super të buta taklon, kjo furçë prodhon produktet tuaja të rrëshqitjes pa probleme, që janë duke u bërë në lëkurë.

  Brushworks No. 6 Double Ended Powder and Buff Brush
  Brushworks No. 6 Double Ended Powder and Buff Brush
  Brushworks No. 6 Double Ended Powder and Buff Brush
  Brushworks No. 6 Double Ended Powder and Buff Brush
  Brushworks No. 6 Double Ended Powder and Buff Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery