Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks No Crease Hair Clips

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Color
Kapëset e flokëve të Brushworks No Crease , zgjidhja perfekte për t'i mbajtur flokët tuaj në vend pa lënë asnjë formë! Të dizenjuara për të gjitha llojet e flokëve dhe janë perfekte për t'u përdorur kur aplikoni makeupin, pasi ato i mbajnë flokët në mënyrë të sigurt. Krijuar me materiale të cilësisë së lartë, këto kapëse flokësh janë të qëndrueshme duke i bërë ato të lehta për t'u përdorur dhe të rehatshme për t'u mbajtur gjatë gjithë ditës.
1. Përdorimi

Shtypni mekanizmin metalik për të hapur kapset dhe vendosini në të dyja anët e profilit tuaj.

  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips
  Brushworks No Crease Hair Clips

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery