Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Petal Nipple Covers 4 Pairs

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Ideale për veshje të ngushta, transparente ose të hapura . Mbulojnë  në mënyrë perfekte. Ato janë elastike dhe të buta për të ofruar rehati të dhe një suport afatgjatë. 
Heqja nuk është aspak e dhimbshme.


1. Përdorimi

Sigurohuni që ta aplikoni në lëkurë të pastër dhe të thatë (shmangni përdorimin e kremit hidratues në zonën që do të aplikohet). Hiqni letrën mbështjellëse dhe ngjiteni duke qendrëzuar thithkat në pjesën e butë të produktit.

  Brushworks Petal Nipple Covers 4 Pairs
  Brushworks Petal Nipple Covers 4 Pairs
  Brushworks Petal Nipple Covers 4 Pairs
  Brushworks Petal Nipple Covers 4 Pairs
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery