Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Nude Satin Scrunchies Pack of 4

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë
Scrunchies shumë të lehtë, të punuar me një pëlhurë saten për të ndihmuar në minimizimin e fërkimit dhe rrezikut të këputjes së fkokëve. Shiriti elastik që kanë në brendësi funksionon për të mbajtur flokët të fiksuar gjatë gjithë ditës. I përshtatshëm për të gjitha llojet dhe teksturat e flokëve.
1. Përdorimi

Stiloni flokët sipas dëshirës dhe lajini me dorë kur ndjeni nevojën për t'i pastruar.

  Brushworks Nude Satin Scrunchies Pack of 4
  Brushworks Nude Satin Scrunchies Pack of 4
  Brushworks Nude Satin Scrunchies Pack of 4

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery