Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Pastel Scrunchies (Pack of 6)

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Paketim me 6 lidhëse flokësh në ngjyrë pastel. Lidhëset janë të përbëra nga një copë e butë dhe delikate e cila nuk i dëmton apo elektrizon flokët. Janë mjaftueshëm elastike dhe përshaten ne varësi të volumit të flokëve tuaj.
  Brushworks Pastel Scrunchies (Pack of 6)
  Brushworks Pastel Scrunchies (Pack of 6)
  Brushworks Pastel Scrunchies (Pack of 6)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery