Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Precision Eyebrow Razors (Pack of 3)

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë
Formoni vetullat në perfeksion me briskun e vetullave ose qimeve të pa dëshiruara në lëkurën tuaj me Brushworks Precision Eyebrow Razor. Me 3 Brisqe me ngjyrë pastel, ju largoni qimet  pa dhimbje. Tehet e çelikut inox ofrojnë një rruajtje të butë dhe ndihmojnë në heqjen e shtresës së sipërme të qelizave të vdekura të lëkurës. Duke pasur një dizajn të palosshëm ideal për lëvizje, brisqet mund të përdoren gjithashtu në këmbë, krahë, linjë bikini dhe buzën e sipërme.
1. Përdorimi

Aplikoni vaji ose larës shkumues në zonat që dëshironi të përdorni brisqet, për të krijuar një sipërfaqe të rrëshqitshme dhe përdoreni briskun me lëvizje vertikale nga lartë poshtë ose nga poshtë lartë.

  Brushworks Precision Eyebrow Razors (Pack of 3)
  Brushworks Precision Eyebrow Razors (Pack of 3)
  Brushworks Precision Eyebrow Razors (Pack of 3)
  Brushworks Precision Eyebrow Razors (Pack of 3)
  Brushworks Precision Eyebrow Razors (Pack of 3)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery