Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Professional Detangling Hair Brush

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë
E dizenjuar me kujdes  kjo furçë do të bëhet zgjidhja juaj e preferuar për të arritur flokë të lëmuar, me shkëlqim dhe me pamje të shëndetshme. Sekreti i efektivitetit të kësaj furçe janë qimet e saj të përkulura dhe të buta. Këto qime janë të buta me skalpin e kokës, duke siguruar që flokët mos të ngatërrohen dhe të krihen lehtësisht. Me fleksibilitetin e saj të jashtëzakonshëm, Brushworks Professional Detangling Hair Brush rrëshqet pa mundim nëpër flokët tuaj duke mos i këputur ato.
  Brushworks Professional Detangling Hair Brush
  Brushworks Professional Detangling Hair Brush
  Brushworks Professional Detangling Hair Brush
  Brushworks Professional Detangling Hair Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery