Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Professional Nail Files - 2 Pack

Çmimi fillestar
300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
300 Lekë
Paketa e dyfishtë e limave të thonjve, siguron që të mos mbeteni kurrë pa një limë për të larguar ato skaje të mprehta dhe të padëshiruara. Krijuar nga materiale të qëndrueshme, duke siguruar jetëgjatësi dhe efektivitet. Me këtë set limash, ju keni gjithçka që ju nevojitet për të arritur thonjë të rregullt si në një sallon estetik..
  Brushworks Professional Nail Files - 2 Pack
  Brushworks Professional Nail Files - 2 Pack
  Brushworks Professional Nail Files - 2 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery