Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Reusable Silicone Nipple Covers

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Proteza silikoni për të mbuluar thithkat e gjoksit.                                                                    Të lehta për t'u aplikuar, mbulesat e silikonit në formë rrethore janë tepër të lëmuara dhe nuk shkaktojnë asnjë problem apo parehati poshtë veshjeve tuaja. Mbulesat ngjitëse me xhel silikoni mund të vendosen poshtë recipetave për të parandaluar shfaqjen e thithkave ose të vishen vetëm nëse nuk dëshironi të vishni recipeta. Ato janë të ripërdorshme dhe të  papërshkueshme nga uji.

1. Përdorimi

Vendosini sipër thithkave te gjoksit. Materiali i silikonit mundëson të ngjiten lehtësisht dhe mos të levizin. Nëse dëshironi mund të vishni recipeta ose jo.

  Brushworks Reusable Silicone Nipple Covers
  Brushworks Reusable Silicone Nipple Covers
  Brushworks Reusable Silicone Nipple Covers

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery