Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks Reversible Shower Cap

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Style

Një kapauc dushi i ripërdorshëm nga të dyja anët për t'i mbajtur flokët tuaj të thatë gjatë dushit ose për të bllokuar lagështinë e maskës së flokëve.                                                  Njëra anë është plastike dhe e papërshkrueshme nga uji, ndërsa ana tjetër është e butë me përbërje mikrofibre.                                                     

 1. Përdorimi

Kthejeni kapucin nga ana plastike dhe vendoseni në kokë kur mbani maskën, vajin apo trajtimin tuaj të preferuar të flokëve, për të izoluar lagështinë.
Kthejeni nga ana e mikrofibrës dhe vendoseni në kokë kur dëshironi të bëni dush pa lagur flokët.

  Brushworks Reversible Shower Cap
  Brushworks Reversible Shower Cap
  Brushworks Reversible Shower Cap
  Brushworks Reversible Shower Cap
  Brushworks Reversible Shower Cap
  Brushworks Reversible Shower Cap
  Brushworks Reversible Shower Cap
  Brushworks Reversible Shower Cap
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery