Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Satin Scrunchies Pink & White

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë
Scrunchies shumë të lehtë, të punuar me një pëlhurë saten për të ndihmuar në minimizimin e fërkimit dhe rrezikut të këputjes së fkokëve. Shiriti elastik që kanë në brendësi funksionon për të mbajtur flokët të fiksuar gjatë gjithë ditës. I përshtatshëm për të gjitha llojet dhe teksturat e flokëve. 
  Brushworks Satin Scrunchies Pink & White
  Brushworks Satin Scrunchies Pink & White
  Brushworks Satin Scrunchies Pink & White

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery