Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Sharpner Duo

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë
Set me dy mprehëse lapsash. Secila prej tyre ka dy madhësi të ndryshme në varësi  të diametrit të lapsit tuaj. Brisqet janë tepër të mprehtë dhe mundëdojnë që të mprehni lapsin tuaj menjëherë. Janë shume komode dhe mund t'i mbani kudo me vete.  Brushworks Sharpner Duo
  Brushworks Sharpner Duo
  Brushworks Sharpner Duo
  Brushworks Sharpner Duo

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery